PREINSCRIPCIÓ MATRICULA 2020-2021

Abril 9, 2020 a les 8:37 am | Arxivat a Uncategorized | 3 comentaris

 

S’obri el termini de preinscripció a l’Aula per al curs 2020/2021.
L’Aula és un centre educatiu que compta amb la primera etapa d’educació infantil on s’acull a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.
Amb una trajectòria professional de 30 anys, continuem apostant per una educació individualitzada i propera, l’objectiu de la qual és contribuir al desenvolupament (afectiu i emocional, físic i motor, social i cognitiu) del xiquet  amb la col·laboració de la seua família. Així doncs, tractem de proporcionar un clima de confiança on alumnes i famílies es senten acollits.
Com a centre educatiu oferim:
– Un context educatiu i de desenvolupament per als xiquets.
– Un servei per a les famílies que consideren que aquesta etapa educativa és important per al desenvolupament del seu fill o bé que no poden ocupar-se part del dia perquè el pare i la mare treballen.
– Un suport per als pares i mares en l’educació dels fills basat en la cordialitat i la confiança mútua. 
Pel que fa a les expectatives d’aprenentatge, basant-nos en la nostra experiència com a professionals de l’educació, pensem que, en aquesta etapa, és important que els xiquets experimenten un desenvolupament integral que garantisca l’adquisició de certes capacitats: cognitives, motrius, emocionals, relacionals i d’inserció social. D’aquesta manera, el xiquet/xiqueta estarà preparat per viure i conviure en el nostre món actual.
Les famílies interessades han d´emplenar el document adjunt de preinscripció , que  en un clik es descarregarà, i enviar.lo al correu de l´Aula ( que es troba al document ).
DOCUMENT A EMPLENAR:

Preinscripcio matricula 2020-2021

3 comentaris »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Esperamos vernos pronto

    • Seguro que si!! Cuidaros!! Abrazos a Aitor!

  2. .


Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.
Entries i comentaris feeds.